Cypern – skräcksemestern jag vill glömma

bil

Är på Cypern med min pojkvän och det är heeeemskt. Min kära sambo bokade en resa (utan min vetskap) och allt är heeemskt. Och jag vill inte vara sån som gnäller, men jag är manisk när det gäller resor. Det är lågsäsong så inga restauranger eller butiker är öppna. Det finns iof. inga butiker här och allt de säljer är sprit, chips och läsk. Hotellet är halv stängt, men fullt av pensionärer. På träffen med guiden var det en gubbe som skrek ut: ”Kan man köpa potatis här?” Vilket kan förmodligen inte kan.
Jag har inte tagit fler bilder än de här två, eftersom jag har dränkt mig i jobb istället. Här är från enda turen med bilen. Hade ingen aning om att det var vänstertrafik här och det var fruuuktansvärt. Trodde jag skulle hosta upp mitt hjärta.

pannkakor

Med det sagt har vi ätit pasta, ketchup och någon gång äckliga vita bönor (allt smakar märkligt här), som jag fixar till på kokplattan i vårt rum. Jag har även skämt bort mig själv och sambon med pannkakor till frukost varje morgon. Skitgoda som bara består av mosade bananer, hackad choklad, fullkornsvetemjöl, bakpulver och sojamjölk. Inget recept, bara blandar tills det känns bra, sen steker. Klen tröst och kalasgoda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *