30 års-galej!

iman2

 

Igår var det gala och galej när vår vän Iman fyllde år. Tjohooo! Han och sambon Magnus hade fixat bästa festen med skit god mat, veganskt för mig och Jonas. 🙂 Här var lite snittar och en supergod soppa. Och skumpa såklart. 🙂

 

iman1
Sen blev det kalasgod libanesisk mat. Iman hade gjort en jättegod gryta med sojakött och brutalt god aubergine. Sen älskar jag ju alla sallader, speciellt den med granatäpple i. Nom nom. 🙂

iman3

Jag stod för tårtan som bestod av kolabottnar. Fyllningen var dulce de leche på kokosmjölk + bananer. Och utanpå en kokosfrosting. Dekorationerna är karamell som jag kokade ihop, färgade med karamellfärg och hällde ut på bakplåtspapper. Sen krossade jag dem och stack ner i tårtan. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *