Drog mig ut från kontoret och på Oatly-lunch

oatly2

Jag hinner sällan lämna kontoret och göra annat än jobba, men i veckan så drog jag mig faktiskt iväg på en lunch arrangerad av Oatly. Mycket eftersom jag ville se om VD:n Toni var lika härligt tokig som han verkar vara i filmerna. Det var han. Är han. Jättekul faktiskt! Någon flott kock, bland de bästa i Sverige, hade lagat lunch med Oatlys produkter. Dock inget veganskt…eller vegetariskt för den delen (förutom en sallad med majonnäs). Jag morrade inte allt för mycket, förstår att man vill visa på alla olika användningsområden och att utesluta mjölkprodukter är ju ett steg. Meeen jag fick äta efterrätterna som var mumsiga. Ovan lite bär med Oatlys frysta yoghurt.

oatly1

Och här klassisk ris à la Malta med havregrädde. Också mumma. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *