Besök på Kafé Braheparken i Jönköping

2

 

Vi hade verkligen inga planer på att stanna på vägen hem till Malmö. Men efter två timmars bilkörning var jag helt galet hungrig så Jonas började googla närmaste vegoställe. Det visade sig vara Kafé Braheparken i Jönköping. Ett helt veganskt café som var helt jäkla fantastiskt. På fredagar kör de tacobuffé vilket vi blev strålande glada av. Jättegott, generöst. De sålde även mackor med vegansk ost och skinka. Jag var tom. tvungen att fråga eftersom jag inte riktigt kunde förstå det.

5
Sjääälvklart behövde vi en efterrätt. Snickerskaka, chokladboll och morotskaka. Allt var strålande gott, men morotskakan var helt klart vinnaren. Saftig, fluffig och med en brutalt god frosting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *