Tillbaka till Värmland

värm1

Vi åkte tillbaka några dagar till sommarstugan i Värmland för vila, men mest jobb. Satt och skrev krönikor, planerade nästa nummer, fotograferade och lagade mat. Mys mys. Och för att göra er extra avundsjuka ser ni här hur det såg ut när vi åt frukost ute på bryggan. Svärfar med stabila steg. Bryggan var inte lika stabil, men det gick och utsikten är löjligt vacker.

 

värm5

Och här står jag vill grillen. Jag tyckte inte att 32 grader var tillräckligt utan ville steka mig lite extra.

 

 

värm3

Vi grillade dels aubergine, endast penslad med grillolja. Tricket är att låta de ligga kvar och få riktigt med färg, utan att bli brända. Jag hatar dåligt grillad aubergine, den ska verkligen inte vara hård i konsistensen och rå i smaken! 🙂

 

 

värm4

Vi grillade även Anammas ”filéer” som är helt fenomenala på grillen. Den här gången med en harissamarinad som du finner här. Körde även på salsa verden som också finns i det inlägget, men jag ersatte det mesta av de färska kryddorna med rucola. Supergott!

värm2

Till efterrätt blev det nyplockade skogshallon som väckte minnen jag inte trodde att jag hade. Om jag bara hade haft kraft hade jag pillat ihop något mer till, men de var så goda på egen hand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *