Sconestips mottages med glädje!

scones
Igår började jag experimentera med scones. Jag vill ta fram det ultimata sconesreceptet men är inte helt på vilka egenskaper jag söker efter. Har ni något fantastiskt sconesrecept eller tips så lämna dem gärna i kommentarerna nedan eller mejla mig på mattias@vegomagasinet.se.

bild 4
Efter sconesfrukost begav jag mig till Hellagården för lite simning. Har aldrig varit där men det var sååå vackert. Jag och Åsa körde 4000 meter och mina armar var så trötta att jag knappt fick av mig våtdräkten.

bild3
Sen spenderade vi dagen på Värmdö hos Maria och Patrik och gjorde iiiingenting. Slappade, badade, blev bjudna på gosig mat och den här fantastiska bärpajen med hallon och jordgubbar. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *