Första gången i Almedalen :)

alme1

Jag befinner mig just nu i Almedalen och alla hysteri som det innebär. Min kära sambo är här och jobbar för tv4 och jag följde med som ett litet bihang. Lika delar jobb med tidningen samt vandra runt i pittoreska gränder och mysa med ett glas rosé.

alme2
Här sitter Jonas och pillar med knappar och skärmar för att få ut…eh…bilder…på…tv:n? Vi har varit tillsammans i sju år och jag vet fortfarande inte riktigt vad han gör…haha.

ALME3
Mat är alltid en lite knepig fråga. Oftast blir det snabbmat, som den här helt okej falafeln med en sjö av stark sås och hummus. Mätta och nöjda i alla fall.

alme5
Sen hittade jag såklart en botanisk skärgård jag bara var tvungen att vandra runt i. Jag har ju blivit en tant i förtidig ålder och älskar det. Superfint!

alme4

Jag orkade inte ta bilder inne i hetsen och stressen som är själva Almedalen, men här är så nära jag orkade gå. Ni ser lite, men husen i Visby är så vackra att man kippar efter andan.

ALME6Har träffat på så många folk här. Båda gamla bekantskaper och nya. Skitkul. Inte ens i Sthlm springer jag på folk, men här träffar man nån ny i varje liten vrå. Här är en del av Köttskatt nu! samt Djurens rätts Camilla Björkbom.

alme7
Idag sprang vi förbi ett bokcafé i nån gränd och käkade en hälsotallrik. Vi blev mätta, men jag blir fortfarande så trött när man får in en tallrik med…lyssna nu…gröna linser, rivna morötter och rödbetor, solroskärnor och hummus. Man bara, gör något extra, piffa till och gulla upp. För 75 spänn som iof. är ett bra pris, skulle man kunna få lite mer. Till och med en hel del mer.

ida Och här är min smarta, drivna, snygga vän Ida på Skandia som fixade in oss på deras mingel. Jättegott rosévin, snaskiga oliver och bästa platsen precis bredvid scenen så att vi kunde lyssna på Miljöpartiet på första parkett, samt analysen efteråt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *