Jag i TV4 Nyhetsmorgon! :)

 

Igår var jag med i TV4 Nyhetsmorgon och bakade tokiga tårtor! Alla var dessutom helt vegan och absolut fantastiska. Men ja, fokus var mer på roliga dekorationer och knasiga bakverk. Hoppas att ni tycker det är roligt i alla fall!

 

Recepten till samtliga tårtor hittar du här: www.recept.nu/nyhetsmorgon

 

bmd2

 

Jag har tyvärr bara bild på min sylvassa chokladtårta, glömde helt bort att knäppa några foton på de andra två. 🙂

16 reaktioner på ”Jag i TV4 Nyhetsmorgon! :)”

  1. Jättebra! Både roligt och inspirerande. Fniss till alla med busken och pinnen i rumpan, me like! Det bästa var gästen som var så van vid att inte få smaka tårta pga laktosintollerans, sååå härligt det är att kunna överaska allergiker med mat de kan äta! Hon trodde inte på dig först, var tvungen att fråga igen! Snyggt!!!

  2. Jättebra! Både roligt och inspirerande. Fniss till alla med busken och pinnen i rumpan, me like! Det bästa var gästen som var så van vid att inte få smaka tårta pga laktosintollerans, sååå härligt det är att kunna överaska allergiker med mat de kan äta! Hon trodde inte på dig först, var tvungen att fråga igen! Snyggt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *