Martha Stewarts hotdog à Pink’s

pinks

 

När jag var i Los Angeles för två år sedan så hade jag inte helt gått över till den gröna sidan. Jag gjorde undantag för semestrar och ja…undantag för Pink’s Hotdogs. Pink’s ska ha de godaste korvarna i USA och har till och med några veganska alternativ på den gigantiska menyn som jag definitivt ska testa nästa gång! De har även många kändisfans som står i den kvarterslånga kön. Bland annat min hjälte Martha Stewart som dessutom har fått skapa sin egen korv som nu går att köpa där. Det här är min veganversion av den. Inte så mycket till recept, men inspiration! Vi är så usla i Sverige på att pimpa korvarna med topping av olika slag. Börja nu vet ja!

 

martha

 

Och när det gäller korvar så testa alla vegovarianter som du kan hitta. De här hittade jag på Hemköp och är från Taifun. Smakar som wienerkorv och gör sig perfekt till sådana här skapelser! 🙂

 

 

Martha Stewarts hotdog à Pink’s (veganiserad)

veganska korvar
korvbröd
bostongurka
vegansk bacon eller rökt tofu, skuren i tunna skivor
gul lök, finhackad
tomat, finhackad
surkål
sojayoghurt

 

Stek korvarna i lite olja och lägg de sedan i bröden. Stek fejkonen eller tofun hårt så att den blir lätt knaprig. Bred ut ett lager bostongurka över korvarna och fördela veganbacon/tofu över. Toppa med finhackad lök och tomat, surkål samt ringla över sojayoghurt. Ät! 🙂

4 reaktioner på ”Martha Stewarts hotdog à Pink’s”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *