En dag i Williamsburg…

3

 

Vi gjorde som Miranda i Sex & the City och begav oss ut i Williamsburg, Brooklyn. Jag hade kanske inte varit allt för lyrisk över området, om det inte var så att vi besökte Champs Family Bakery. Ett helveganskt ställe med bland det godaste jag någonsin har stoppat i käften. Först de här gudomliga pannkakorna med banan och choklad som egentligen hade räckt som frukost eftersom de var så galet mäktiga.

 

4

 

Och sen mina favoritmackor på hela resan. Dels den till höger som var någon BBQ-variant med seitan som var härligt kryddig och fick mig att slicka tallriken. Och till höger en variant på ”pulled pork” med seitan som var lika fantastisk. Har faktiskt slut på adjektiv, så ni får ta mig på orden.

 

5

 

Här är en fin väggmålning vi hittade under vår promenad.

 

Vi besökte även Foodswings för deras veganburgare. Men nja, jag blev inte frälst. Jonas valde en god panerad seitanburgare och jag valde deras signaturburgare som inte alls var så god som jag hade hoppats. Plus att de spelade rockmusik i högtalarna vilket ger mig kalla kårar…haha.

 

6

 

Vi trillade även förbi Dun-Well Doughnuts som inte bara bakar helt veganska munkar…de har även utsetts till New Yorks godaste munkar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *