Förbaskat fyllig korvpasta med oregano

korvpasta

 

Jag älskar vegankorvar. Har ni inte testat köttfria korvar så gör det! De smakar så nära vanliga korvar att man blir misstänksam och passar perfekt i alla möjliga korvrätter. Den här pastasåsen är väldigt kul och använder korvarna på ett annorlunda sätt. Och jag som har fått en nyfödd besatt av torkad oregano blev som ett litet barn när jag åt det här. 🙂

 

 

Förbaskat fyllig korvpasta med oregano, 4 portioner

300 g vegankorvar
2 gula lökar
4 vitlöksklyftor
½ tsk salt
svartpeppar
2 tsk torkad oregano
2½ dl osötad sojamjölk, mandelmjölk, sojagrädde eller havregrädde
pasta

 

Finhacka korvarna eller mixa de i en matberedare (som jag gjorde). Finhacka de gula lökarna och vitlökskyftorna. Stek lök och korv i lite olivolja så att det får härligt med färg. Krydda med salt, svartpeppar och torkad oregano. Tillsätt sojamjölken (eller vad du nu gillar) och låt bubbla in. Servera med pasta.

12 reaktioner på ”Förbaskat fyllig korvpasta med oregano”

  1. Jag bor i Stockholm och handlar mest på Hemköp Skanstull. Annars blir det en del på Goodstore om jag orkar ta mig dit. 🙂

  1. Jag bor i Stockholm och handlar mest på Hemköp Skanstull. Annars blir det en del på Goodstore om jag orkar ta mig dit. 🙂

 1. Tack för alla fantastiska recept du lägger upp, fortsätt med detta.
  Har testat flera av dem och alla har blivit supergoda. Jag som är ganska ny inom området att äta mer vegetariskt tycker din blogg är en väldigt bra inspirationskälla.

 2. Tack för alla fantastiska recept du lägger upp, fortsätt med detta.
  Har testat flera av dem och alla har blivit supergoda. Jag som är ganska ny inom området att äta mer vegetariskt tycker din blogg är en väldigt bra inspirationskälla.

  1. Absolut! Jag använder inte den därför att den inte är vegan, men om du kör vegetariskt funkar den perfekt! 🙂

  1. Absolut! Jag använder inte den därför att den inte är vegan, men om du kör vegetariskt funkar den perfekt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *