Vegoriket på SVT-debatt

Fick äran att skriva en debattartikel på SVT-debatt om det absurda äggätandet under påsken. Jag slängde in en stor portion med humor och hoppas att ni gillar den. Läs den här.
Till eventuella kritiker så kan jag bara säga att jag tänker inspirera folk att äta mer vego och det tänker jag göra på mitt sätt, utan att döma eller spela på folks dåliga samvete. Det funkade nämligen för mig.

18 reaktioner på ”Vegoriket på SVT-debatt”

  1. Sjukt bra skrivet!! Nu är jag själv en mensätare men inte i de absurda mängder som du skriver. Sen är mitt mål att sluta trycka i mig mens 😉 Har för inte så länge sedan slutat trycka i mig kossor och grisar!!!

  2. Sjukt bra skrivet!! Nu är jag själv en mensätare men inte i de absurda mängder som du skriver. Sen är mitt mål att sluta trycka i mig mens 😉 Har för inte så länge sedan slutat trycka i mig kossor och grisar!!!

  3. Bra skrivet, orkade dock inte läsa alla kommentarer då det säkerligen kommer från de människor som absolut måste äta ägg och säkert tjatar om att det är nyttigt. Ägg från vilda glada fåglar är säkert ok men som du säger så är det perverst hur mycket ägg som måste produceras på en gång så att svenskar kan trycka i sig dem. Då hela familjen är veganer så äter vi pasta till påsk. Mumma!

  4. Bra skrivet, orkade dock inte läsa alla kommentarer då det säkerligen kommer från de människor som absolut måste äta ägg och säkert tjatar om att det är nyttigt. Ägg från vilda glada fåglar är säkert ok men som du säger så är det perverst hur mycket ägg som måste produceras på en gång så att svenskar kan trycka i sig dem. Då hela familjen är veganer så äter vi pasta till påsk. Mumma!

  5. Jag förstår inte alls varför ägg skulle vara äckligt för att det är hönsens motsvarighet till mens. Mens är inte äckligt, men att äcklas över det faktum att människor äter hönsmens är en aning raljant, och dessutom snudd på kvinnoföraktande. Varför inte istället fokusera på problemen med äggätande – djurhållning, utnyttjande av djur, hanteringen av tuppkycklingar och så vidare? På så vis kanske du kan nå någon av de inte allaredan frälsta. Glad påsk.

  6. Jag förstår inte alls varför ägg skulle vara äckligt för att det är hönsens motsvarighet till mens. Mens är inte äckligt, men att äcklas över det faktum att människor äter hönsmens är en aning raljant, och dessutom snudd på kvinnoföraktande. Varför inte istället fokusera på problemen med äggätande – djurhållning, utnyttjande av djur, hanteringen av tuppkycklingar och så vidare? På så vis kanske du kan nå någon av de inte allaredan frälsta. Glad påsk.

  7. Jag skrattade gott när jag läste din artikel! Så frigörande att någon kan titta på detta omtjatade ämne om vegan /köttian med ett skämt om mens, det tyckte jag var skitkul! Inte fel att äta mens och muskler om man vill, det är bara fel hur det görs idag. Det är en sjuk industri, jag går upp till kamp med dig, min vän! Glad påsk!

  8. Jag skrattade gott när jag läste din artikel! Så frigörande att någon kan titta på detta omtjatade ämne om vegan /köttian med ett skämt om mens, det tyckte jag var skitkul! Inte fel att äta mens och muskler om man vill, det är bara fel hur det görs idag. Det är en sjuk industri, jag går upp till kamp med dig, min vän! Glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *