Tokigt färgglad middag :)

middagen

Aaaaah, mina ögon! Så många färger! :)
Okej…quinoasalladen får ni tyvärr inte receptet på, det kommer i nästa fabulösa nummer av tidningen VEGO.
Vegobiffen beställde jag från Årstiderna och ingick i en låda med massa goda vegogrejer. Nom nom. Märket är Dragonfly och just de här hade smak av tomat och basilika.
Men grönkålspeston får ni självklart recept på. Jag är besatt av grönkål och kan inte få nog av det. Att göra en pesto av den kändes som det enda rätta.

Grönkålspesto, 2 dl

200 g grönkål
1 msk pinjenötter
1 vitlöksklyfta
0,5 dl olivolja
1 dl vatten
salt
svartpeppar

Släng ner allt i en matberedare eller mixer och mixa till en hyfsat slät pesto. Servera till allt du gillar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *