Helgens måste: Kaffefestival på Södra teatern!

A5_kaffefestivalen_2100-880x586

Det här kommer från en kille som inte dricker kaffe själv, men som ändå kommer gå dit. Det är nämligen världens första mjölkfria kaffefestival. Bästa Johan & Nyström står för provsmakning, kaffeskola, föreläsningar, tävlingar och mycket mer. Oatly står för no cow-inslaget. Det kommer att finnas veganska bakverk och mat att snaska på och ni kommer att se mig längst fram i kön.

Inträdet är 50 spänn och gäller i tre dagar plus inträde till festandet på kvällen. Det kommer att vara kaffekonst, musikuppträdande och ett helt jäkla inferno av kaffe. Läs mer på Södra teaterns hemsida.

 

Kaffefestivalen 5-7 september
Kaffefestivalen är öppen från 16:00 på fredag, 12:00 lördag och 11:00 på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *