Happy Pride!

pride1
Den här veckan har det varit Stockholm Pride i stan. Jag har varit en dålig homo som mest jobbat, men jag och Jonas hade en Pride-fest i fredags som vi hoppas blir en tradition. Vi bjöd in en massa vänner, matade dem med en buffé (som inte fastnade på bild) och hällde i dem vin. Vi ville ju även överraska dem så vi transade…haha. Jag har aldrig ens greppat en smink…borste (?) så jag satt hela veckan och kollade på tutorials på Youtube. Peruken hittade jag på www.maskeradkläderbutiken.se och poof så såg jag ut som en blandning av en man, Bette Midler i Beaches och Lucille Ball.

pride4

Även Jonas sminkades upp. Det var sjukt svårt med hans tjocka, buskiga ögonbryn, men det funkade. Köpte den största peruken jag hittade som vår kompis Iman fick styla så att Jonas till slut såg ut som en southern bell.

 

pride5
Iman som dagen efter förvandlades till Conchita Wurst när vi deltog i Paraden. Folk stannade honom på gatan hela tiden och ville få autografer, gratulera till vinsten och ta selfies. Det var helt sjukt kul.

pride3
Och här är utsikten från Södra Teaterns flak som vi stod på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *