Halvtaskiga bilder från en hellyckad fest…

mello5

I lördags hade vi en fabulös Melodifestivalfest här hemma. Jonas sparkade igång projektorn och discobelysningen. Vi drog fram glitterdraperi och blåste ballonger. Och inget fastnade på bild förutom maten. 🙂

Dels gjorde jag en sallad som inte följde något recept allt. Det var quinoa, galiamelon, granatäpple, spenat, avokado, edamamebönor och rödlök. Bakom står en paj som kommer i nästa nummer av VEGO och som är aaaamazing.

mello2

Jag grillade skivad zucchini och ringlade över lite citron och olivolja. Sen rostade jag pinjenötter och lät dem också dansa med.

mello3

Och för er som inte har upptäckt ”chi-chi” från Astrid och Aporna så är det dags nu. Helt jäkla fantastiska. Smakar som kyckling och har helt otroligt bra konsistens. Alla köttisar trodde att det var kött. Jag bara saltade och pepprade eftersom de smakar så gott som de är.

mello4

Chipotleaiolin längst fram hittar du här på bloggen sen gjorde jag en salsa verde/chimichurri som också går att hitta här.

mello1

Jag hann inte ta bild på tårtan innan den försvann. Tårtan som var till graciösa Iman som fyllde år dagen till ära. Jessica Frej som skrivit boken ”Nytt bröd” bar på besök så jag gjorde allting glutenfritt. Så ja en banankaka fylld med bananer och kolasås, toppad med rosafärgad jordnötsfrosting, chokladsås och strössel.

Det var det! 🙂

4 reaktioner på ”Halvtaskiga bilder från en hellyckad fest…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *