Galaglad! Vegoriket blev ”Årets vegoblogg 2013” på Vegomässan! :D

pris

 

Jaaaaa! Vegoriket blev framröstad till ”Årets vegoblogg 2013”!!! Så sjukt glad! Tack tack tack! 😀
Vegomässan var för övrigt fantastiskt bra arrangerat och kön ringlade sig stundvis runt huset. Helt galet. Besöksrekord och lite till. 🙂

 

cabaret

 

Jag har för övrigt haft en fantastisk helg i Malmö. Jag och sambon gjorde det vuxnaste beslutet ever och bokade om vår tågresa så att vi kom ner i torsdags och missade allt bråk med stormen Sven. Istället låg vi på hotellet med fördragna gardiner och slappade. I fredags så gick jag, Jonas och min faster Gunilla och såg dragshowen ”Cabaret Moulin” som faktiskt var riktigt bra. Oväntat bra och kul. Hurra! Men så är vi som barn och älskar allt som glittrar, blinkar, fladdrar och svär.

 

vegotidning

 

Och sen var det då dags för Vegomässan. Jag, Sofia Dahlén och min sambo stod och marknadsförde vår kommande vegotidning – Matmagasinet VEGO. Det gick sååå bra. Alla var galet positiva och vi sålde en herrans massa prenumerationer. Hemsidan är under uppbyggnad och så fort den är klar kommer ni få reda på det och kan då gå in och förköpa. 🙂
Jag var även med i en matlagningstävling i samma lag som galningen Therese. Vi förlorade stort men hade förbaskat roligt. Hurra för oss!

 

bild(4)

 

Och självklart har vi ätit mycket…för mycket. Vegegårdens helt veganska thaibuffét är så fantastiskt att man nästan glömmer bort hur unik den är. Kan bara drömma om att något liknande öppnar i Stockholm. Jag menar, bara det faktum att de har friterade veganräkor är så hardcore.

 

bild(6)

 

Vi tittade även förbi Kafe Agnez och fikade. Min gamla klasskamrat (låg- och mellanstadie) Kristofer jobbar btw. i köket där. 🙂  Jag åt den mäktigaste chokladkakan någonsin och Jonas knaprade snickerskaka.

 

 

15 reaktioner på ”Galaglad! Vegoriket blev ”Årets vegoblogg 2013” på Vegomässan! :D”

  1. Äntligen en mattidning som jag finner det värt att prenumerera på! Har du koll på när ni lanserar den till de som inte var på vegomässan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *