Kom till Vegomässan i Malmö imorgon!

vegomassan

 

Ni måååste komma till Vegomässan imorgon. Trotsa helvetesstormen Sven och bege er till Malmö för fantastisk vegomat, inspiration, föreläsningar och annat skoj. Jag kommer att stå där och sälja in min och Sofias kommande vegotidning – Matmagasinet VEGO. Jag kommer även att vara med i en dunderläskig och kalaskul matlagningstävling på scen. I mitt lag har jag den fabulösa kocken Therese Svensson. Tävlingen börjar kl. 14! 🙂

8 reaktioner på ”Kom till Vegomässan i Malmö imorgon!”

 1. Äter inte kött men äter fortfarande mjölkprodukter är en riktig sucker för crème fraîche ,gräddfil osv men skulle vilja utesluta mjölkprodukter helt ur min kost. Min fråga är om det finns några alternativ som är 100 % mjölkfria ?
  Älskar din blogg .
  kram / Felicia

  1. Förstår precis vad du menar Felicia! 🙂 Jag ääälskar ju Alpros tjocka naturella yoghurt på burk. Använder den i kalla såser och varma maträtter, precis som creme fraiche och gräddfil.

  2. Felicia: Sour Supreme är också nice, om du kan få tag på det. Fast det är dyrt 🙁
   Mattias: Grattis till årets vegoblogg, det var kul att se dig på mässan! 🙂

 2. Äter inte kött men äter fortfarande mjölkprodukter är en riktig sucker för crème fraîche ,gräddfil osv men skulle vilja utesluta mjölkprodukter helt ur min kost. Min fråga är om det finns några alternativ som är 100 % mjölkfria ?
  Älskar din blogg .
  kram / Felicia

  1. Förstår precis vad du menar Felicia! 🙂 Jag ääälskar ju Alpros tjocka naturella yoghurt på burk. Använder den i kalla såser och varma maträtter, precis som creme fraiche och gräddfil.

  2. Felicia: Sour Supreme är också nice, om du kan få tag på det. Fast det är dyrt 🙁
   Mattias: Grattis till årets vegoblogg, det var kul att se dig på mässan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *