Vegoriket bakar lyxiga bakverk på Vegofesten i Örebro! Kom! :)

vegofesten2

 

Vegofesten i Örebro den 27 april kommer jag att baka galet lyxiga bakverk. En skojig workshop med mig som kommer att resultera i en förödande god chokladsufflé. Jepp, du hörde rätt – c-h-o-k-l-a-d-s-u-f-f-l-é! Samt små delikata tarteletter med färska bär (psst…mina absoluta favoriter). Det kommer att vara begränsat med platser, men kom kom kom om ni är på Vegofesten, det kommer att bli superskoj! 🙂 Läs mer här.

 

vegofesten1

7 reaktioner på ”Vegoriket bakar lyxiga bakverk på Vegofesten i Örebro! Kom! :)”

 1. Jag kom hem från London idag och apropå veganska bakverk så testade jag en suuuuupergod vegan-cupcake där, köpt på Ruby Tuesdays på Greenwich market. Det var en med chokladbotten och peanut butter frosting. Provade även en banan-chokladkaka som även var glutenfri men den var väl inte helt hundra, helt ätbar dock… Testade även sjukt goda vegan-marshmallows från Whole Foods mataffär i Kensington. Lite tips bara om nån ska dit… Kan tillägga att jag själv inte är vegan, bara lite nyfiken av mig och intresserad av vegetarisk mat i största allmänhet, vilket det finns gott om i London!

 2. Hej!
  Är nybliven vegan och älskar min nya livsstil. Tack för en fin blogg och många bra tips. KEEP UP THE GOOD WORK! Tänkte höra ifall du har några tips om vegancaféer/restauranger här i Sverige?

  MVH Olivia (från Göteborg)

  1. Tack tack tack Olivia! Jag är ju från Malmö och där nere gillar jag restaurangerna Kao’s, Vegegården och Rawfood House. Kafé Agnez är också bra.

   I Stockholm gillar jag mest att gå på ställen som inte är vegan, men som har något alternativ. Men ja, annars finns ju Chutney och Hermans. Veganfoods har börjat något på Seyhmus och det verkar helt fantastiskt. 🙂

 3. Hej!
  Är nybliven vegan och älskar min nya livsstil. Tack för en fin blogg och många bra tips. KEEP UP THE GOOD WORK! Tänkte höra ifall du har några tips om vegancaféer/restauranger här i Sverige?

  MVH Olivia (från Göteborg)

  1. Tack tack tack Olivia! Jag är ju från Malmö och där nere gillar jag restaurangerna Kao’s, Vegegården och Rawfood House. Kafé Agnez är också bra.

   I Stockholm gillar jag mest att gå på ställen som inte är vegan, men som har något alternativ. Men ja, annars finns ju Chutney och Hermans. Veganfoods har börjat något på Seyhmus och det verkar helt fantastiskt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *